Frumusețe cu sucuri naturale

Acest articol este disponibil și în: English

Frumusețea nu ține cont de vârstă

Sucurile naturale ne fac să ne simțim extraordinar. Oricare ar fi țelurile noastre, privind starea de sănătate, frumusețe sau cum să scăpăm de kilogramele în plus, sucurile naturale sunt remediul perfect în acest sens.

Frumusețe cu sucuri naturale
Image from Pixabay

Frumusețea poate fi regăsită la orice vârstă. Frumusețea presupune o proporție covârșitoare de energie, radiind în jur un amestec subtil de sentimente, stări, gesturi, atitudine, stimulând imaginația celor din jur. Frumusețea vine din interior, iar în corpul fizic, cu toate coordonatele lui nu face decât să o exprime la maximum. Dacă doriți să fiți mai frumoase, mai suple și să vă simțiți grozav încercați să mâncați sănătos, beți zilnic sucuri naturale și faceți multă mișcare.

Aceeia care păstrează capacitatea de a aduna frumusețea, nu vor îmbătrâni niciodată.

Franz Kafka

Planul sucurilor pentru frumusețe

Sucurile sunt hrănitoare și pline de nutrienți, care pun în valoare frumusețea, pentru o piele sănătoasă și un păr strălucitor, dar și pentru unghii puternice.

Majoritatea femeilor petrec foarte mult timp și cheltuie sume mari pe produse de înfrumusețare care acționează din exterior spre interior și care promit, dispariția ridurilor, strălucirea părului, etc.

Frumusețe cu sucuri naturale
Image from Pixabay

Alimentele din dieta zilnică pot avea un efect mult mai profund asupra înfățișării dumneavoastră. Dacă includeți sucurile pentru frumusețe în rutina zilnică, vă hrăniți organinsmul cu nutrienții potriviți, iar pielea și părul vor străluci de sănătate.

Prin piele eliminăm toxinele și de aceea este primul loc în care observăm consecințele unui regim alimentar sărac. Pielea se usucă, apar coșurile, ceea ce indică faptul că organismul nu primește destui nutrienți. Poluarea, fumatul, nopțile nedormite, toate își pun amprenta aspra noastră.

Nutrienți pentru piele

Vitamina C din fructe și legume este esențială pentru producția de colagen și elasten, care mențin aspectul tânăr al pielii.

Acizii grași esențiali, se găsesc în nuci, semințe, uleiuri de semințe și în fructul de avocado. Împreună cu numeroși antioxidanți, grăsimile sănătoase sunt și antiinflamatoare, foarte important pentru afecțiunile dermatologice, eczeme sau psoriazis.

Frumusețe cu sucuri naturale
Image from Pixabay

Dacă aveți pielea uscată sau mătreață, atunci consumați nuci, avocado, bogate în vitamine din complexul B și legume precum roșiile și morcovii, pentru a ține la distanță aceste probleme. Nucile și iaurtul natural conțin și zinc, ideale pentru vindecarea cicatricilor și a pielii crăpate.

Vitamina A se găsește în diverse legume și fructe (morcovi, pepene galben, legume verzi) fiind utilă în echilibrarea nivelului de sebum.

Dieta pentru o zi cu sucuri naturale

Micul dejun: Spumă cu caise și piersici: 150 g ananas fără coajă, 2 caise proaspete, 1 piersică, 115 g tofu moale, 1 linguriță de amestec de uleiuri omega 3/6/9, sau ulei de semințe de in.

Mijlocul dimineții: Felii de legume cu sos guacamole ( de avocado ).

Prânzul: Omletă din 2 ouă cu ardei de diverse culori, tocați, o mână de spanac, 2 roșii tocate și salată mixtă. Un castron de afine cu 2 linguri de iaurt natural degresat, deasupra.

Frumusețe cu sucuri naturale
Image from Pixabay

Mijlocul după-amiezii: Botox natural. Se prepară un suc după următoarea rețetă: 1 măr, 1 portocală, 1/4 fruct de avocado fără coajă, 1 linguriță semințe decorticate de cânepă, 1/2 linguriță nectar de agave, 4 linguri de iaurt natural degresat și cuburi de gheață pentru servire.

Cina: Somon la grătar cu broccoli, morcovi, sparanghel la aburi și un cartof dulce copt. Apoi pregătim un suc bogat în fibre, zinc și vitamina A: 150 g ananas, 75 g de căpsune, 1/2 fruct de mango, 5 linguri de iaurt natural degresat, 1 linguriță de ulei din semințe de in.

Frumusețe cu sucuri naturale
Image from Pixabay

Prin piele se elimină o parte din toxinele acumulate în organism. Chiar și un singur suc pe zi contribuie la accelerarea procesului de curățare a pielii, pentru ai conferi luminozitate, textură și a favoriza formarea de colagen care menține pielea suplă.

Indiferent dacă încercați să combateți celulita, să vă curățați tenul sau să țineți ridurile la distanță, introducerea sucurilor proaspete în dietă este o metodă sigură de a obține rezultatele dorite.

Dacă oferi dragoste, frumusețea va crește și toate acestea pentru că dragostea este frumusețea sufletului.

Saint Augustine

Trebuie să citești și ...

Articolul precedent
Articolul următor

Îți recomandăm să citești și ...