luni, august 10, 2020

Cum scăpăm de riduri cu botox natural

Botox natural și piele fără riduri

Cum scăpăm de riduri cu botox natural
Image from Pixabay

Dacă doriți să scăpați în mod natural de riduri, încercați această rețetă de botox natural. Este un suc senzațional, plin de grăsimi esențiale, de fructe și legume hidratante. Acest suc bogat în vitamina C, stimulează producerea colagenului.

Dacă doriți să vă curățați tenul sau să țineți ridurile la distanță, acest botox natural, este o metodă sigură pentru a obține rezultatele dorite. Pielea este o parte fundamentală a sistemului de eliminare a toxinelor din organism. Chiar și un singur suc pe zi, contribuie la accelerarea proceselor de curățare a pielii, conferind luminozitate, textură și favorizează formarea de colagen, care menține pielea suplă, iar ridurile sunt estompate.

Frumusețea lucrurilor există în sufletul celui care le admiră.

DAVID HUME

Ingrediente pentru sucul botox natural:

Cum scăpăm de riduri cu botox natural
Image from Pixabay

1 măr și încă o felie sau două pentru ornat, 1 portocală, 1/4 fruct de avocado, fără coajă, fără sâmbure și tocat, 1/2 fruct de mango, fără coajă, fără sâmbure și tocat, 1 lingură semințe decorticate de cânepă, 1/2 linguriță nectar de agave, 4 linguri iaurt natural degresat, cuburi de gheață pentru servire (opțional).

Se storc mărul și portocala. Se toarnă sucul în blender, împreună cu celelalte ingrediente și 80 ml de apă, apoi se omogenizează. Se servește cu gheață și se ornează cu felii de măr.

Acest botox natural, are multiple beneficii pentru sănătate. Iaurtul natural este bogat în biotină, o vitamină din complexul B, care ajută la transformarea grăsimilor esențiale în substanțe chimice active ce mențin sănătatea celulelor pielii.

Dacă oferi dragoste, frumusețea va crește și toate acestea pentru că dragostea este frumusețea sufletului.

SAINT AUGUSTINE

Must Read

Smoothies anti-aging

Smoothies anti-aging cu legume Vă propun un smoothies, bogat în antioxidanți protectori, care constituie o alternativă delicioasă și sănătoasă pentru micul dejun sau un prânz...

O doză de energie pentru întreaga zi

Doză de energie Vă propun o băutură reconfortantă pe bază de lapte de migdale. Acest superaliment, este o sursă excelentă de proteine și contribuie la...

Ceaiul verde întărește memoria

Ceaiul verde ne ferește de infecții Ceaiul verde îmbunătățește memoria și capacitatea de orientare în spațiu. Consumul regulat de ceai verde poate concura oricând cu...