duminică, octombrie 25, 2020

Salată piperată de fenicul și morcovi

Salată piperată de fenicul și morcovi

Această salată cu fenicul și morcovi este aromată și sănătoasă, putând fi servită ca o garnitură delicioasă și savurată de vegetarieni.

Ingrediente pentru salata cu fenicul și morcovi:

Avem nevoie de: 2 morcovi mari tăiați bețișoare subțiri sau rași, 2 rădăcini fenicul tăiate sferturi și feliate, o mână alune caju, o linguriță boabe de muștar, sucul de la o lămâie, sare piper.

Salată piperată de fenicul și morcovi
Image from Pixabay

Punem morcovii și feniculul într-un castron. Călim alunele caju 3-5 minute apoi le scoatem pe o farfurie. În aceeași tigaie încingem uleiul și punem muștarul. Amestecăm și lăsăm timp de 30 secunde. Punem sucul de lămâie și amestecăm bine sosul obținut. Turnăm sosul peste legumele din castron și presărăm alune caju.

Articolul precedentRisotto cu sparanghel și mazăre
Articolul următorCheesecake cu lămâie

Must Read

Să profităm de dieta de toamnă

Dieta de toamnă Dieta de toamnă, bogată în fructe și legume de sezon, ne aduce un plus de vitamine, minerale și fibre în organism, cu...

Fericirea ține de atitudine

Fericirea și mulțumirea de sine Fericirea e singurul lucru care se dublează atunci când e împărțită. Ce înseamnă fericirea? Câți dintre noi pot să răspundă...

Alimentele procesate distrug oasele

Alimentele procesate cresc riscul de îmbolnăvire Știm cu toții că alimentele procesate nu ne fac bine, dar oare ne-am imaginat vreodată concret ce se întâmplă...