miercuri, august 5, 2020

Salată piperată de fenicul și morcovi

Salată piperată de fenicul și morcovi

Această salată cu fenicul și morcovi este aromată și sănătoasă, putând fi servită ca o garnitură delicioasă și savurată de vegetarieni.

Ingrediente pentru salata cu fenicul și morcovi:

Avem nevoie de: 2 morcovi mari tăiați bețișoare subțiri sau rași, 2 rădăcini fenicul tăiate sferturi și feliate, o mână alune caju, o linguriță boabe de muștar, sucul de la o lămâie, sare piper.

Salată piperată de fenicul și morcovi
Image from Pixabay

Punem morcovii și feniculul într-un castron. Călim alunele caju 3-5 minute apoi le scoatem pe o farfurie. În aceeași tigaie încingem uleiul și punem muștarul. Amestecăm și lăsăm timp de 30 secunde. Punem sucul de lămâie și amestecăm bine sosul obținut. Turnăm sosul peste legumele din castron și presărăm alune caju.

Articolul precedentRisotto cu sparanghel și mazăre
Articolul următorCheesecake cu lămâie

Must Read

Smoothies anti-aging

Smoothies anti-aging cu legume Vă propun un smoothies, bogat în antioxidanți protectori, care constituie o alternativă delicioasă și sănătoasă pentru micul dejun sau un prânz...

O doză de energie pentru întreaga zi

Doză de energie Vă propun o băutură reconfortantă pe bază de lapte de migdale. Acest superaliment, este o sursă excelentă de proteine și contribuie la...

Ceaiul verde întărește memoria

Ceaiul verde ne ferește de infecții Ceaiul verde îmbunătățește memoria și capacitatea de orientare în spațiu. Consumul regulat de ceai verde poate concura oricând cu...