Suc detox picant pentru siluetă perfectă

Acest articol este disponibil și în: English

Vă propun un suc detox pentru o siluetă frumoasă așa cum vă doriți. Acest suc detox este ideal pentru cei care doresc o siluetă armonioasă. Combinați o dietă adecvată cu sport și tehnici de respirație pentru rezultate surprinzătoare.

Ingrediente pentru silueta perfectă:

Avem nevoie de: 4 roșii, 2 tulpini de țelină, 1/2 de castravete, un vârf de praf de ardei iute, o picătură de sos Tabasco. Se storc legumele, apoi se asezonează sucul cu praf de ardei iute și sos Tabasco după gust.

Suc detox picant pentru siluetă perfectă
Image from Pixabay

Acest suc detox, este sărac în carbohidrați, pe care organismul îi transformă în zaharuri, fiind perfect pentru stabilizarea nivelului de energie și prevenirea oscilațiilor glicemiei. Prin conținutul ridicat de apă și potasiu, acest suc este ideal pentru detoxifierea organismului, sprijinind astfel procesul de pierdere în greutate.

Praful de ardei iute și capsicina din sosul Tabasco stimulează circulația, accelerând metabolismul organismului și grăbind detoxifierea și eliminarea toxinelor. Acest suc este bogat în betacaroten protector, vitamina C și zinc, care contribuie la întărirea sistemului imunitar.

Trebuie să citești și ...

Articolul precedent
Articolul următor

Îți recomandăm să citești și ...