marți, octombrie 20, 2020

Cremă de piersici

Cremă de piersici pentru beauty și sănătate

Vă recomand o cremă de piersici, foarte bogată în vitamine, pe care o puteți consuma la micul dejun sau ca un desert sănătos. Piersicile au numeroase beneficii pentru sănătate, fiind bogate în flavonoide, licopină, betacaroten și vitamina C, care contribuie la stimularea imunității și regenerarea celulelor. Piersicile conțin de asemenea, acid folic și vitamine din complexul B, care contribuie la revitalizarea organismului.

Cremă de piersici
Image from Pixabay

Ingrediente pentru cremă de piersici

Avem nevoie de: 1 piersică coaptă și încă una pentru ornat, 1/2 de banană. 1/2 linguriță esență de vanilie, 1 lingură unt de migdale, 1/2 linguriță de nectar de agave, un praf de scorțișoară, un vârf de cuțit de mirodenii, cuburi de gheață, pentru servire.

Mod de preparare: punem toate ingredientele într-un blender, cu 125 ml și 1/2 de cană de apă și amestecăm până se omogenizează. Putem servi sucul cu gheață, ornat cu o felie de piersică.

Untul de migdale este bogat în proteine vegetale, sănătoase pentru organismul nostru. Aceste grăsimi au un rol important în prevenția bolilor de inimă. Untul de migdale este bogat în antioxidanți și vitamina E, care contribuie la scăderea colesterolului.

Cremă de piersici
Image from Pixabay

Untul de migdale, conține magneziu care stimulează sănătatea inimii, fluxul sanguin, oxigenarea și aportul de substanțe nutritive. Consumul de unt de migdale ajută la menținerea nivelului de zahăr din sânge. Migdalele sunt o sursă bună de minerale: mangan și cupru, precum și vitamine din complexul B sau riboflavina, care dau energie organismului nostru.

Must Read

Alimentele procesate distrug oasele

Alimentele procesate cresc riscul de îmbolnăvire Știm cu toții că alimentele procesate nu ne fac bine, dar oare ne-am imaginat vreodată concret ce se întâmplă...

Mărul pomul vieții

Un măr pe zi ține doctorul la distanță Mărul este recunoscut pentru importantele proprietăți terapeutice pe care le are, motiv pentru care un vechi dicton...

Gutuile fructele zeiței Venus

Gutuile - recomandări terapeutice Gutuile sunt originare din insula Creta și Asia de Sud-Vest. În Grecia antică, gutuile erau considerate fructele zeiței Venus, tinerele căsătorite...