luni, octombrie 26, 2020

Bijuteriile ne influențează sănătatea

Sănătatea femeilor și bijuteriile

Bijuteriile sunt accesorii fără de care nu putem trăi. Toate femeile iubesc bijuteriile fără îndoială. Bijuteriile sunt podoabe, confecționate din elemente prețioase sau materiale mai puțin prețioase care ne dau strălucire și încredere. Ele completează o ținută și ne oferă o stare de bine, ne scoate din anonimat și devenim strălucitoare.

Bijuteriile ne influențează sănătatea
Image from Pixabay

Există studii științifice care fac conexiuni între dereglări în sănătatea femeilor și bijuteriile pe care acestea le poartă pe degete. Se știe că sunt multe puncte de contact pe degete care sunt conectate cu organe interne. De exemplu, un inel purtat pe cel de-al patrulea deget cauzează tulburări ale sfârcurilor, organelor reproductive și glandelor endocrine.

Bijuteriile purtate pe degetul mijlociu pot influența apariția aterosclerozei sau o presiune a sângelui foarte mare. Cele purtate pe degetul mare, pot duce la apariția durerilor de spate, calcifierea oaselor cât și la inflamații ale rădăcinilor nervilor spinali. Purtarea frecventă de inele pe degetul mic duce la dereglări ale duodenului.

Cum putem evita aceste neplăceri

Specialiștii susțin că nu este bine să încărcăm degetele cu obiecte străine. Este bine să dăm jos verigheta atunci când dormim, pentru că mâinile noastre trebuie să se odihnească complet din când în când.

Bijuteriile ne influențează sănătatea
Image from Pixabay

Când avem timp este bine să masăm degetele mâinii drepte și stângi pe rând, fiecare zece minute. Ne putem crea un ritual zilnic, spre exemplu când ne uităm la televizor. Masând mâinile, îmbunătățim vederea. Dacă vom urma acest ritual zilnic, probabil nu vom mai avea nevoie de ochelari, iar mâinile noastre vor fi complet odihnite. Merită să încercăm, sănătatea înainte de toate!

Articolul precedentCremă de piersici
Articolul următorCaise nutritive și parfumate

Must Read

Să profităm de dieta de toamnă

Dieta de toamnă Dieta de toamnă, bogată în fructe și legume de sezon, ne aduce un plus de vitamine, minerale și fibre în organism, cu...

Fericirea ține de atitudine

Fericirea și mulțumirea de sine Fericirea e singurul lucru care se dublează atunci când e împărțită. Ce înseamnă fericirea? Câți dintre noi pot să răspundă...

Alimentele procesate distrug oasele

Alimentele procesate cresc riscul de îmbolnăvire Știm cu toții că alimentele procesate nu ne fac bine, dar oare ne-am imaginat vreodată concret ce se întâmplă...