marți, octombrie 20, 2020

Eliminați celulita cu acest suc

Celulita – aspectul cojii de portocală

Celulita, este cauzată în special de atrofia musculară. Chiar și persoanele foarte slabe pot avea această problemă. Atrofia musculară este reversibilă și celulita poate dispărea pentru totdeauna. Indiferent de greutate sau vârstă, putem scăpa de această problemă, natural, fără pastile sau creme sofisticate.

Dacă tratamentele SPA, cu aparate performante sunt ineficiente, împachetările cu soluții agresive ne pot face mai mult rău decât bine, vă recomand un suc de pepene și cireșe și multă mișcare. Celulita nu se moștenește genetic și putem scăpa de ea. Alimentația corespunzătoare și exercițiile de fitness ne pot întări musculatura.

Sucul de pepene și cireșe, elimină celulita

Eliminați celulita cu acest suc
Image from Pixabay

Acest suc plin de antioxidanți ajută la detoxifierea organismului, reduce celulita și crește vitalitatea organismului. Semințele de pepene sunt bogate în antioxidanți precum zinc, seleniu și vitamina E, așa că le stoarcem împreună cu pulpa sau le putem consuma separat.

Ingrediente pentru suc: 115 g de pepene verde, fără coajă, plus câteva cubulețe pentru decor, 115 g de pepene galben, fără coajă, 115 g de cireșe, fără sâmburi, plus câteva mure pentru decor, câteva cuburi de gheață pentru servire. Stoarcem ingredientele și servim sucul cu gheață (opțional), decorat cu pepene sau cireșe.

Beneficii pentru sănătate. Bogate în antocianine și chercetină, cireșele au rol antiinflamator și sporesc imunitatea. Acest suc are rolul de a calma și a reduce stresul, fiind în același timp și o sursă grozavă de melatonină, care favorizează somnul.

Must Read

Alimentele procesate distrug oasele

Alimentele procesate cresc riscul de îmbolnăvire Știm cu toții că alimentele procesate nu ne fac bine, dar oare ne-am imaginat vreodată concret ce se întâmplă...

Mărul pomul vieții

Un măr pe zi ține doctorul la distanță Mărul este recunoscut pentru importantele proprietăți terapeutice pe care le are, motiv pentru care un vechi dicton...

Gutuile fructele zeiței Venus

Gutuile - recomandări terapeutice Gutuile sunt originare din insula Creta și Asia de Sud-Vest. În Grecia antică, gutuile erau considerate fructele zeiței Venus, tinerele căsătorite...