duminică, august 9, 2020

Eliminați celulita cu acest suc

Celulita – aspectul cojii de portocală

Celulita, este cauzată în special de atrofia musculară. Chiar și persoanele foarte slabe pot avea această problemă. Atrofia musculară este reversibilă și celulita poate dispărea pentru totdeauna. Indiferent de greutate sau vârstă, putem scăpa de această problemă, natural, fără pastile sau creme sofisticate.

Dacă tratamentele SPA, cu aparate performante sunt ineficiente, împachetările cu soluții agresive ne pot face mai mult rău decât bine, vă recomand un suc de pepene și cireșe și multă mișcare. Celulita nu se moștenește genetic și putem scăpa de ea. Alimentația corespunzătoare și exercițiile de fitness ne pot întări musculatura.

Sucul de pepene și cireșe, elimină celulita

Eliminați celulita cu acest suc
Image from Pixabay

Acest suc plin de antioxidanți ajută la detoxifierea organismului, reduce celulita și crește vitalitatea organismului. Semințele de pepene sunt bogate în antioxidanți precum zinc, seleniu și vitamina E, așa că le stoarcem împreună cu pulpa sau le putem consuma separat.

Ingrediente pentru suc: 115 g de pepene verde, fără coajă, plus câteva cubulețe pentru decor, 115 g de pepene galben, fără coajă, 115 g de cireșe, fără sâmburi, plus câteva mure pentru decor, câteva cuburi de gheață pentru servire. Stoarcem ingredientele și servim sucul cu gheață (opțional), decorat cu pepene sau cireșe.

Beneficii pentru sănătate. Bogate în antocianine și chercetină, cireșele au rol antiinflamator și sporesc imunitatea. Acest suc are rolul de a calma și a reduce stresul, fiind în același timp și o sursă grozavă de melatonină, care favorizează somnul.

Must Read

Smoothies anti-aging

Smoothies anti-aging cu legume Vă propun un smoothies, bogat în antioxidanți protectori, care constituie o alternativă delicioasă și sănătoasă pentru micul dejun sau un prânz...

O doză de energie pentru întreaga zi

Doză de energie Vă propun o băutură reconfortantă pe bază de lapte de migdale. Acest superaliment, este o sursă excelentă de proteine și contribuie la...

Ceaiul verde întărește memoria

Ceaiul verde ne ferește de infecții Ceaiul verde îmbunătățește memoria și capacitatea de orientare în spațiu. Consumul regulat de ceai verde poate concura oricând cu...