joi, august 6, 2020

Poate regimul alimentar să influențeze sexul copilului?

Regimul alimentar al părinților și sexul copilului

Există multe cercetări, cu dovezi adunate în legătură sexul copilului care urmează să vină pe lume într-o familie. Poate regimul alimentar să influențeze sexul viitorului nostru copil? Se pare că există o legătură între anumite produse din regimul alimentar al părinților și sexul copilului.

Pe una dintre insulele japoneze, de-a lungul mai multor ani, s-au născut de patru ori mai mulți băieți decât fete. Cercetătorii japonezi, credeau că acest lucru se datorează consumului de apă din locul respectiv, care avea conținut alcalin ridicat.

Ce alimente determină sexul copilului

Poate regimul alimentar să influențeze sexul copilului?
Image from Pixabay

Conform cercetătorilor francezi, regimul alimentar determină sexul unui viitor copil cu 80%. Conținutul ridicat de potasiu din alimentație, crește șansele conceperii unui băiat, iar conținutul ridicat de calciu dă șanse mai mari conceperii unei fetițe.

Produsele care cresc șansele de a concepe un băiat sunt: apa minerală alcalină, sucurile de fructe, produsele gata preparate, albușul de ou, cartofii, ciupercile, mazărea, bananele, curmalele, caisele, portocalele, cireșele și prunele uscate.

Produse care cresc șansele conceperii unei fetițe sunt: apă minerală bogată în calciu, ciocolata, cacaoa, ouăle, brânza de vaci, chefirul, smântâna, produsele de brutărie fără drojdie, vinetele, sfecla, morcovii, castraveții, ceapa, ardeii, merele, căpșunele, zmeura, grapefruitul, alunele, zahărul, mierea, gemul.

Poate regimul alimentar să influențeze sexul copilului?
Image from Pixabay

Must Read

Smoothies anti-aging

Smoothies anti-aging cu legume Vă propun un smoothies, bogat în antioxidanți protectori, care constituie o alternativă delicioasă și sănătoasă pentru micul dejun sau un prânz...

O doză de energie pentru întreaga zi

Doză de energie Vă propun o băutură reconfortantă pe bază de lapte de migdale. Acest superaliment, este o sursă excelentă de proteine și contribuie la...

Ceaiul verde întărește memoria

Ceaiul verde ne ferește de infecții Ceaiul verde îmbunătățește memoria și capacitatea de orientare în spațiu. Consumul regulat de ceai verde poate concura oricând cu...