Cum ne menținem pielea bronzată

Acest articol este disponibil și în: English

Pielea bronzată și peste vară

Pielea bronzată poate fi menținută cât mai mult timp. Cercetările au arătat că secretul unui bronz pe timp îndelungat este hidratarea. Însă nu orice fel de hidratare, ci un ritual complet cu ingrediente bio cu efect uimitor ce fac față cerințelor exigente ale pielii.

Cum ne menținem pielea bronzată
Image from Pixabay

Pielea corpului trebuie hidratată intens în special după baie, cu creme din ingrediente fine care să aibă și un efect calmant, ne îndrumă specialiștii în dermatologie cosmetică. Cele mai apreciate ingrediente bio pentru pielea bronzată sunt: untul Karite cu cânepă și lavandă, alături de uleiul de limba mielului, care tonifiază și repară, fiind potrivit tuturor tipurilor de piele.

Hidratare pentru frumusețe

Un trup armonios, este un trup suficient hidratat, susțin endocrinologii. Chiar dacă în sezonul cald, temperaturile ridicate ne fac să transpirăm mai mult, organismul nostru are nevoie de un pic de apă în plus, necesarul de 2 litri de lichide pe zi trebuie asigurat.

Cum ne menținem pielea bronzată
Image from Pixabay

Tendința noastră de a bea mai multă apă decât în mod normal se manifestă și la efort fizic, nu doar în zilele toride. Cum știm dacă ne-am hidratat suficient? Cel mai bun indicator al hidratării este culoarea urinei, susțin specialiștii. Prin urmare, dacă observăm că aceasta este mai închisă, este probabil nevoie de mai multe lichide. O vară frumoasă!

Trebuie să citești și ...

Articolul precedent
Articolul următor

Îți recomandăm să citești și ...