duminică, februarie 28, 2021

Bijuteriile ne influențează sănătatea

Sănătatea femeilor și bijuteriile

Bijuteriile sunt accesorii fără de care nu putem trăi. Toate femeile iubesc bijuteriile fără îndoială. Bijuteriile sunt podoabe, confecționate din elemente prețioase sau materiale mai puțin prețioase care ne dau strălucire și încredere. Ele completează o ținută și ne oferă o stare de bine, ne scoate din anonimat și devenim strălucitoare.

Bijuteriile ne influențează sănătatea
Image from Pixabay

Există studii științifice care fac conexiuni între dereglări în sănătatea femeilor și bijuteriile pe care acestea le poartă pe degete. Se știe că sunt multe puncte de contact pe degete care sunt conectate cu organe interne. De exemplu, un inel purtat pe cel de-al patrulea deget cauzează tulburări ale sfârcurilor, organelor reproductive și glandelor endocrine.

Bijuteriile purtate pe degetul mijlociu pot influența apariția aterosclerozei sau o presiune a sângelui foarte mare. Cele purtate pe degetul mare, pot duce la apariția durerilor de spate, calcifierea oaselor cât și la inflamații ale rădăcinilor nervilor spinali. Purtarea frecventă de inele pe degetul mic duce la dereglări ale duodenului.

Cum putem evita aceste neplăceri

Specialiștii susțin că nu este bine să încărcăm degetele cu obiecte străine. Este bine să dăm jos verigheta atunci când dormim, pentru că mâinile noastre trebuie să se odihnească complet din când în când.

Bijuteriile ne influențează sănătatea
Image from Pixabay

Când avem timp este bine să masăm degetele mâinii drepte și stângi pe rând, fiecare zece minute. Ne putem crea un ritual zilnic, spre exemplu când ne uităm la televizor. Masând mâinile, îmbunătățim vederea. Dacă vom urma acest ritual zilnic, probabil nu vom mai avea nevoie de ochelari, iar mâinile noastre vor fi complet odihnite. Merită să încercăm, sănătatea înainte de toate!

Articolul precedentCremă de piersici
Articolul următorCaise nutritive și parfumate

Must Read

Interviu motivațional cu Angela Iordache

Ce înseamnă viața perfectă pentru tine? Un interviu excepțional cu Angela Iordache! Bună Angela, ne bucurăm că ai acceptat invitația noastră și te rugăm să...

What color do we choose your wallet to attract prosperity

The wallet that brings us prosperity When it comes to gifts,many of us turn to useful objects that bring fond memories to the recipient. Wallet...

Ce culoare alegem portofelul pentru atragerea prosperității

Portofelul care ne aduce prosperitate Când vine vorba de cadouri, mulți dintre noi ne orientăm spre obiecte folositoare, care să aducă amintiri plăcute celui care...