vineri, februarie 26, 2021

Cremă de piersici

Cremă de piersici pentru beauty și sănătate

Vă recomand o cremă de piersici, foarte bogată în vitamine, pe care o puteți consuma la micul dejun sau ca un desert sănătos. Piersicile au numeroase beneficii pentru sănătate, fiind bogate în flavonoide, licopină, betacaroten și vitamina C, care contribuie la stimularea imunității și regenerarea celulelor. Piersicile conțin de asemenea, acid folic și vitamine din complexul B, care contribuie la revitalizarea organismului.

Cremă de piersici
Image from Pixabay

Ingrediente pentru cremă de piersici

Avem nevoie de: 1 piersică coaptă și încă una pentru ornat, 1/2 de banană. 1/2 linguriță esență de vanilie, 1 lingură unt de migdale, 1/2 linguriță de nectar de agave, un praf de scorțișoară, un vârf de cuțit de mirodenii, cuburi de gheață, pentru servire.

Mod de preparare: punem toate ingredientele într-un blender, cu 125 ml și 1/2 de cană de apă și amestecăm până se omogenizează. Putem servi sucul cu gheață, ornat cu o felie de piersică.

Untul de migdale este bogat în proteine vegetale, sănătoase pentru organismul nostru. Aceste grăsimi au un rol important în prevenția bolilor de inimă. Untul de migdale este bogat în antioxidanți și vitamina E, care contribuie la scăderea colesterolului.

Cremă de piersici
Image from Pixabay

Untul de migdale, conține magneziu care stimulează sănătatea inimii, fluxul sanguin, oxigenarea și aportul de substanțe nutritive. Consumul de unt de migdale ajută la menținerea nivelului de zahăr din sânge. Migdalele sunt o sursă bună de minerale: mangan și cupru, precum și vitamine din complexul B sau riboflavina, care dau energie organismului nostru.

Must Read

Interviu motivațional cu Angela Iordache

Ce înseamnă viața perfectă pentru tine? Un interviu excepțional cu Angela Iordache! Bună Angela, ne bucurăm că ai acceptat invitația noastră și te rugăm să...

What color do we choose your wallet to attract prosperity

The wallet that brings us prosperity When it comes to gifts,many of us turn to useful objects that bring fond memories to the recipient. Wallet...

Ce culoare alegem portofelul pentru atragerea prosperității

Portofelul care ne aduce prosperitate Când vine vorba de cadouri, mulți dintre noi ne orientăm spre obiecte folositoare, care să aducă amintiri plăcute celui care...