duminică, februarie 28, 2021

Eliminați celulita cu acest suc

Celulita – aspectul cojii de portocală

Celulita, este cauzată în special de atrofia musculară. Chiar și persoanele foarte slabe pot avea această problemă. Atrofia musculară este reversibilă și celulita poate dispărea pentru totdeauna. Indiferent de greutate sau vârstă, putem scăpa de această problemă, natural, fără pastile sau creme sofisticate.

Dacă tratamentele SPA, cu aparate performante sunt ineficiente, împachetările cu soluții agresive ne pot face mai mult rău decât bine, vă recomand un suc de pepene și cireșe și multă mișcare. Celulita nu se moștenește genetic și putem scăpa de ea. Alimentația corespunzătoare și exercițiile de fitness ne pot întări musculatura.

Sucul de pepene și cireșe, elimină celulita

Eliminați celulita cu acest suc
Image from Pixabay

Acest suc plin de antioxidanți ajută la detoxifierea organismului, reduce celulita și crește vitalitatea organismului. Semințele de pepene sunt bogate în antioxidanți precum zinc, seleniu și vitamina E, așa că le stoarcem împreună cu pulpa sau le putem consuma separat.

Ingrediente pentru suc: 115 g de pepene verde, fără coajă, plus câteva cubulețe pentru decor, 115 g de pepene galben, fără coajă, 115 g de cireșe, fără sâmburi, plus câteva mure pentru decor, câteva cuburi de gheață pentru servire. Stoarcem ingredientele și servim sucul cu gheață (opțional), decorat cu pepene sau cireșe.

Beneficii pentru sănătate. Bogate în antocianine și chercetină, cireșele au rol antiinflamator și sporesc imunitatea. Acest suc are rolul de a calma și a reduce stresul, fiind în același timp și o sursă grozavă de melatonină, care favorizează somnul.

Must Read

Interviu motivațional cu Angela Iordache

Ce înseamnă viața perfectă pentru tine? Un interviu excepțional cu Angela Iordache! Bună Angela, ne bucurăm că ai acceptat invitația noastră și te rugăm să...

What color do we choose your wallet to attract prosperity

The wallet that brings us prosperity When it comes to gifts,many of us turn to useful objects that bring fond memories to the recipient. Wallet...

Ce culoare alegem portofelul pentru atragerea prosperității

Portofelul care ne aduce prosperitate Când vine vorba de cadouri, mulți dintre noi ne orientăm spre obiecte folositoare, care să aducă amintiri plăcute celui care...