duminică, februarie 28, 2021

Salată piperată de fenicul și morcovi

Salată piperată de fenicul și morcovi

Această salată cu fenicul și morcovi este aromată și sănătoasă, putând fi servită ca o garnitură delicioasă și savurată de vegetarieni.

Ingrediente pentru salata cu fenicul și morcovi:

Avem nevoie de: 2 morcovi mari tăiați bețișoare subțiri sau rași, 2 rădăcini fenicul tăiate sferturi și feliate, o mână alune caju, o linguriță boabe de muștar, sucul de la o lămâie, sare piper.

Salată piperată de fenicul și morcovi
Image from Pixabay

Punem morcovii și feniculul într-un castron. Călim alunele caju 3-5 minute apoi le scoatem pe o farfurie. În aceeași tigaie încingem uleiul și punem muștarul. Amestecăm și lăsăm timp de 30 secunde. Punem sucul de lămâie și amestecăm bine sosul obținut. Turnăm sosul peste legumele din castron și presărăm alune caju.

Articolul precedentRisotto with asparagus and peas
Articolul următorCheesecake cu lămâie

Must Read

Avem nevoie de ionizarea spațiului în care locuim

Ionizarea locuinței Pentru a ne îmbunătăți calitatea aerului din locuință avem nevoie de ionizare. Sănătatea noastră este în pericol atunci când inspirăm aerul poluat din...

5 sfaturi pentru curățarea casei

Curățarea casei Curățarea casei este la fel de importantă ca și igiena personală. Avem nevoie de produse de îngrijire personală, dar și de o locuință...

Afinele remediul antiaging

Afinele superaliment și medicament Afinele cresc în zona montană și în culturi pe suprafețe întinse. Datorită conținutului bogat în antioxidanți, vitamine și minerale, afinele sunt...