sâmbătă, februarie 27, 2021

Cum scăpăm de riduri cu botox natural

Botox natural și piele fără riduri

Cum scăpăm de riduri cu botox natural
Image from Pixabay

Dacă doriți să scăpați în mod natural de riduri, încercați această rețetă de botox natural. Este un suc senzațional, plin de grăsimi esențiale, de fructe și legume hidratante. Acest suc bogat în vitamina C, stimulează producerea colagenului.

Dacă doriți să vă curățați tenul sau să țineți ridurile la distanță, acest botox natural, este o metodă sigură pentru a obține rezultatele dorite. Pielea este o parte fundamentală a sistemului de eliminare a toxinelor din organism. Chiar și un singur suc pe zi, contribuie la accelerarea proceselor de curățare a pielii, conferind luminozitate, textură și favorizează formarea de colagen, care menține pielea suplă, iar ridurile sunt estompate.

Frumusețea lucrurilor există în sufletul celui care le admiră.

DAVID HUME

Ingrediente pentru sucul botox natural:

Cum scăpăm de riduri cu botox natural
Image from Pixabay

1 măr și încă o felie sau două pentru ornat, 1 portocală, 1/4 fruct de avocado, fără coajă, fără sâmbure și tocat, 1/2 fruct de mango, fără coajă, fără sâmbure și tocat, 1 lingură semințe decorticate de cânepă, 1/2 linguriță nectar de agave, 4 linguri iaurt natural degresat, cuburi de gheață pentru servire (opțional).

Se storc mărul și portocala. Se toarnă sucul în blender, împreună cu celelalte ingrediente și 80 ml de apă, apoi se omogenizează. Se servește cu gheață și se ornează cu felii de măr.

Acest botox natural, are multiple beneficii pentru sănătate. Iaurtul natural este bogat în biotină, o vitamină din complexul B, care ajută la transformarea grăsimilor esențiale în substanțe chimice active ce mențin sănătatea celulelor pielii.

Dacă oferi dragoste, frumusețea va crește și toate acestea pentru că dragostea este frumusețea sufletului.

SAINT AUGUSTINE

Must Read

Interviu motivațional cu Angela Iordache

Ce înseamnă viața perfectă pentru tine? Un interviu excepțional cu Angela Iordache! Bună Angela, ne bucurăm că ai acceptat invitația noastră și te rugăm să...

What color do we choose your wallet to attract prosperity

The wallet that brings us prosperity When it comes to gifts,many of us turn to useful objects that bring fond memories to the recipient. Wallet...

Ce culoare alegem portofelul pentru atragerea prosperității

Portofelul care ne aduce prosperitate Când vine vorba de cadouri, mulți dintre noi ne orientăm spre obiecte folositoare, care să aducă amintiri plăcute celui care...