joi, februarie 25, 2021

Tips-uri pentru picioare subțiri

Cu toții ne dorim picioare frumoase!

Tips-uri pentru picioare subțiri
Image from Pixabay

Să avem picioare subțiri este visul fiecăreia dintre noi. Moda fustelor scurte sau a pantalonilor mulați, nu oferă prea multe alternative în lipsa unor picioare subțiri și tonifiate. Cu toții știm, este nevoie de multă mișcare, diete sănătoase, dar mai ales de multă ambiție și organizare. Este bine să ne facem un program de exerciții pentru acasă, în cazul în care nu avem timp să ajungem la o sală de sport.

Pentru a avea picioare frumoase este necesar să facem 30 de minute de sport zilnic. Vom avea un trup tonifiat și vom fi plini de energie. Însă trebuie să fim consecvenți să nu ne abatem niciodată de la program. Rezultatele vor veni repede, în 3 săptămâni!

Tips-uri pentru picioare subțiri

Iată ce opțiuni putem avea dacă ne supără depozitele în exces acumulate la nivelul membrelor inferioare:

Săriți coarda. În apartament este mai greu pentru că deranjăm vecinii cu zgomotele produse. Cel mai bine ar fi să facem acest exercițiu în parc. Este bine să sărim coarda cât de mult putem. Acesta este și un bun exercițiu cardio!

Faceți genuflexiuni pe vârfuri. Da, țineți picioarele depărtate la nivelul umerilor, ridicați-vă pe vârfuri și începeți. Nu vă coborâți prea mult, doar până când coapsele și gambele formează împreună un unghi de aproximativ 45 de grade.

Tips-uri pentru picioare subțiri
Image from Pixabay

Alergați. Pe bandă sau în parc, alergările reprezintă unul dintre cele mai eficiente antrenamente pentru picioarele frumoase. Ieșiți la alergat în parc la primele ore ale dimineții, când aerul este proaspăt.

Este bine să frecventați săli de sport echipate corect, cu aer condiționat funcțional. Nu este bine să vă epuizați dacă temperatura ambientală este ridicată. Includeți în programul zilnic sportul. Veți avea un corp armonios, bine structurat, musculatura mai bine dezvoltată și picioarele frumoase așa cum vă doriți. În plus mișcarea stimulează sistemul imunitar. Iubiți sportul!

Must Read

Interviu motivațional cu Angela Iordache

Ce înseamnă viața perfectă pentru tine? Un interviu excepțional cu Angela Iordache! Bună Angela, ne bucurăm că ai acceptat invitația noastră și te rugăm să...

What color do we choose your wallet to attract prosperity

The wallet that brings us prosperity When it comes to gifts,many of us turn to useful objects that bring fond memories to the recipient. Wallet...

Ce culoare alegem portofelul pentru atragerea prosperității

Portofelul care ne aduce prosperitate Când vine vorba de cadouri, mulți dintre noi ne orientăm spre obiecte folositoare, care să aducă amintiri plăcute celui care...